Wie zijn wij

Wij bieden je die goede rijopleiding, met veel oog voor jou "de leerling". Dus een "persoonlijke aanpak", immers niet iedereen is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat de instructeur begripvol, vriendelijk en ook veel geduld heeft om het beste uit je te halen en iedere leerling heeft dan ook een eigen manier van aanpak nodig. Ben je jong, oud, vlot en zelfverzekerd of juist faalangstig, wij leveren maatwerk voor elke leerling persoonlijk.

 

Onze missie is dan ook "veilig op weg met een goede basis".

 

Als rijschool zijn wij aangesloten bij de BOVAG , Les nemen bij een BOVAG-rijschool garandeert je van deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in uw vorderingen, een betrouwbare lesovereenkomst en een goed slagingspercentage. 

 

Wij zijn als rijschool altijd bezig met verbetering, dmv. bijscholing en cursussen houden wij onze kennis en vakbekwaamheid op het juiste peil en daarom bieden wij rijlessen met de kennis van nu.

 

Onze rijlessen zijn over het algemeen allemaal privé lessen, dit houd in dat iedereen persoonlijk les heeft en alle aandacht krijgt, zonder afgeleid te kunnen worden.

Momenteel verzorgen wij alleen de opleidingen Cat. B Auto en Cat. BE Auto met aanhangwagen.

 

 

Alle informatie wat betreft onze opleidingen is te vinden op deze website, mocht u nog andere vragen hebben kunt u altijd contact op nemen.