BOVAG heeft garantiefonds voor rijlessen

 

Indien een bij BOVAG aangesloten rijschool failliet gaat, garandeert BOVAG dat de vooruitbetaalde rijlessen zonder extra kosten bij een andere BOVAG-rijschool kunnen worden gevolgd. Het BOVAG Garantie Fonds voor rijscholen staat daar voor in. 

Steeds meer cursisten kopen bij rijscholen vooraf een pakket voor een serie rijlessen. Maar in geval van een faillissement bleef de cursist vrijwel altijd gedupeerd achter. Die nachtmerrie behoort nu tot het verleden. Het nieuwe fonds is te vergelijken met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) uit de reiswereld en garandeert dat de consument niet met de gebakken peren blijft zitten.

 

Zeker van je zaak

 

De heer Lathouwers van BOVAG rijschool Lathouwers rijopleiding biedt het BOVAG Garantie Fonds voor rijscholen met plezier aan: "Zeker van je zaak zijn, zo kennen consumenten de BOVAG. Die zekerheid en betrouwbaarheid golden altijd al voor onze rijscholen, maar nu komt daar dus een garantiefonds bij. Het risico van vooruitbetaalde rijlessen behoort tot het verleden en dat is nóg een belangrijke reden om voor een BOVAG rijschool te kiezen." Lathouwers rijopleiding is gevestigd aan de Sint isidorusstraat 23 te Son en Breugel en is te bereiken op telefoonnummer: 0499-785658 of mob. 06-23686092.

Voor meer informatie: www.bovag.nl