Tarieven - Aanhangwagen

Al onze lestarieven per 01-01-2023 kunt u hieronder terug vinden.

De tarieven zijn inclusief 21% btw en 0% btw voor de examens.

 

Praktijklessen (E achter B):

  • Rijles 120min. € 142,00
  • Intakeles 90min. € 95,-
    • (Bestaat uit 1½ uur rijles, daar kijken we naar het niveau, hoe snel je de leerstof opneemt en hoe je achteruit rijdt met de combinatie. Hierna geven wij u een advies.)

Tarieven voor de examens (E achter B):

  • Examen € 280,00
  • Herexamen € 280,00

 

Dagopleiding (BE) Prijs: € 696,-

(Kleine ervaring is wel gewenst , met het achteruit rijden)

Deelnemen in het verkeer, waarbij stap voor stap alles rustig wordt uitgelegd. We beginnen met een kleine uitleg van het voertuig, zodat u straks zelfstandig alles weet te vinden zoals: alarmlichten, verlichting, enz. Daarna gaan we eerst eens rustig wennen aan het voertuig met aanhangwagen, in principe voelt het voertuig binnen een kwartier al vertrouwd aan. De combinatie bestaat uit een Lexus NX 300h met de aanhangwagen. Het voordeel hiervan is dat u hoger zit en meer overzicht heeft, omdat u over de andere weggebruikers heen kunt kijken. Dat geeft vooral rust en zekerheid. De moeilijkheidsgraad wordt zodanig opgebouwd dat u de aandacht en controle niet verliest en het niveau bereikt om veilig en besluitvaardig aan het verkeer

deel te nemen.

Inclusief:

- Examen

- 6 uur rijles

 

Korte opleiding (BE) Prijs: € 554,-

S’morgens lessen en in de middag op examen (of in overleg). Dit pakket is voor de leerling met ervaring! Die de aanhangwagen zonder er bij na te denken, achteruit door de bocht weet neer te zetten. Recht achteruit kan rijden en de kijk technieken zonder problemen erbij weet te houden.

Inclusief:

- Examen

- 4 uur rijles

 

Alle prijzen zijn inclusief 0% en 21% Btw, dus terug te vorderen voor zakelijke klanten.