E achter B (Aanhangwagen)

Mogelijkheden

Wat betreft de mogelijkheden hebben we diverse opties, in de vorm van losse lessen of lespakketten. Aan de hand van een intakeles kunnen we dan ook altijd heel aardig inschatten wat voor jou de beste optie is. Hieronder zie je de diverse mogelijkheden. Of kijk bij onze tarieven.

 

Dagopleiding (BE):

(Kleine ervaring is wel gewenst , met het achteruit rijden)

Deelnemen in het verkeer, waarbij stap voor stap alles rustig wordt uitgelegd. We beginnen met een kleine uitleg van het voertuig, zodat u straks zelfstandig alles weet te vinden zoals: alarmlichten, verlichting, enz. Daarna gaan we eerst eens rustig wennen aan het voertuig met aanhangwagen, in principe voelt het voertuig binnen een kwartier al vertrouwd aan. De combinatie bestaat uit een plugin Hybride Mitsubishi Outlander PHEV met aanhangwagen. Het voordeel hiervan is dat u hoger zit en meer overzicht heeft, omdat u over de andere weggebruikers heen kunt kijken. Dat geeft vooral rust en zekerheid. De moeilijkheidsgraad wordt zodanig opgebouwd dat u de aandacht en controle niet verliest en het niveau bereikt om veilig en besluitvaardig aan het verkeer deel te nemen.

Inclusief:

- Eigenverklaring

- Examen

- 6 uur rijles

 

Korte opleiding (BE);

 'S morgens lessen en in de middag op examen (of in overleg). Dit pakket is voor de leerling met ervaring! Die de aanhangwagen zonder er bij na te denken, achteruit door de bocht weet neer te zetten. Recht achteruit kan rijden en de kijktechnieken zonder problemen erbij weet te houden.

Inclusief:

- Examen

- 4 uur rijles

 

Reguliere opleiding(BE):

Bij een reguliere opleiding volg je een of meerdere lessen per week. De vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Tijdens de eerste les schatten we je rijvaardigheidsniveau in en het aantal benodigde lessen. Je examenaanvraag wordt hierop afgestemd.

Hiernaast enkele items over de aanhanger tijdens een interview van Omroep Brabant.